Gati për plazh, Victoria’s Secret sjell trendet e verës 2019 – A2

Gati për plazh, Victoria’s Secret sjell trendet e verës 2019

Edhe këtë verë zgjidhni ngjyrat, janë ende tendencë. Silueta patela, më të përshtatshmet për një ditë në plazh, kurriz të hapur pa rripa apo bikini elegante dhe ekstravagante. Këtë ofrojnë edhe këtë vit shtëpitë e modës.

Pas tre vitesh mungesë, Victoria’s Secret rikthehet me trendin e kostumeve të banjos, duke sugjeruar bikini me printime, ngjyra të çmendura kryesisht pastel, për të qenë të modës, por edhe komod.

Pavarësisht trendit të viteve të fundit, për të veshur kostumet e plazhit trup, imazhi më elegant në plazh mbeten tradicionalet.

Ajo çka stilistët rekomandojnë janë kostumet me bel të lartë, zgjedhje e kujdesshme edhe për ato vajza me trup jo perfekt.

Shkarkoni aplikacionin e A2