Njihuni me Apollon, felinin më të madh në botë – A2

Njihuni me Apollon, felinin më të madh në botë

Një gjysmë luan dhe gjysmë tigër konsiderohet si felini më i madh në botë.

Ky hibrid gjigant peshon 320 kg dhe pamjet e tij të postuara në Instagram janë bërë tashmë virale.

Fotot dhe videot e Apollos u postuan nga Mike Holston dhe Kody Antle. 5-vjeçari është pasardhësi hibrid i një luani mashkull dhe një tigri femër dhe hibridë të tillë quhen ligër.

Ligrat zakonisht janë më trupmëdhenj sesa prindërit e tyre. Mendohet se ka më pak se 1000 ligra në botë.

View this post on Instagram

Power levels over 9000‼️

A post shared by Kody Antle (@kodyantle) on