Bie nga kamioni, por ky derr tregon një talent “alla” Adriana Lima – A2

Bie nga kamioni, por ky derr tregon një talent “alla” Adriana Lima

Ra papritur nga një kamion në mes të një autostrade, në Kinë.

Derri në sfilatë

Por me sa duket, derri i filmuar nuk e humbi dinjitetin e tij, dhe vazhdojë rrugën në këmbë, me gjithë qetësinë e mundshme, madje duke shfaqur një teknikë të përafërt me modelet e sfilatave më të rëndësishme të botës.

Adriana LIma, një nga modelet më të paguara në botë

Derri duket sikur injoron të gjitha makinat mbrapa tij, dhe i bindet vetëm shoferit të kamionit, që rikthehet ta marrë pasi ka zbuluar zhdukjen e kafshës simpatike.