Qielli i parë nga çdo cep i globit

Rruga e Qumështit, galaksi të largëta, Hëna dhe Dielli. Këto janë pamjet spektakolare të kapura në objektiv nga fotografë në çdo cep të botës, që morën pjesë në konkursin e Observatorit Mbretëror në Grinuiç, Britani. Shfletoni galerinë me foto për të mos humbur asnjë prej tyre.