Futbollistët “braktisin” fushën e blertë, dynden në plazhe e jo vetëm…

Kjo verë është një pushim absolut për futbollistët pasi mungojnë evenimentet si Kampionati Europian apo ai Botëror.

Me mbylljen e sezonit, të gjithë kanë “harruar” sportin më të bukur në botë dhe janë dyndur në plazhet më në zë të botës. Ndërsa ka edhe nga ata që kanë zgjedhur vende të tjera turistike.