Tensioni në Kavajë në foto – A2

Tensioni në Kavajë në foto

Ashtu siç kishin paralajmëruar dhe gjatë gjithë ditës së sotme, punonjës të bashkisë së Kavajës të mbështetur nga simpatizantë të opozitës së bashkuar i janë drejtuar shkollës “3 Dëshmorët” për të nxjerrë nga ambientet e saj materialet zgjedhore të Komisionit Zonal të Administrimit të Zgjedhjeve nr. 42.

Shkarkoni aplikacionin e A2