Shembulli i keq i prindërve, sherr në ndeshjen e fëmijëve – A2

Shembulli i keq i prindërve, sherr në ndeshjen e fëmijëve

Fatkeqësisht, përpos historive të bukura, sporti ka edhe anën tjetër të medaljes.

Imazhet tregojnë një sherr të dhunshëm ndërmjet prindërve, meshkuj dhe femra, në një ndeshje bejsbollit të kampionatit të 7-vjeçarëve.

Ngjarja ka ndodhur në Kolorado, të Shteteve të Bashkuara, pas një vendimi të diskutueshëm të arbitrit adoleshent të ndeshjes.

Sherri përfundoi me disa persona të lënduar, njëri prej tyre në gjendje të rëndë.

Shkarkoni aplikacionin e A2