Diell, lule dhe tela me gjemba… Parlamenti “pret” protestën

Godina e Parlamentit të Shqipërisë është rrethuar sërish këtë të premte me tela me gjemba, si pjesë e masave të sigurisë para protestës së paralajmëruar në mbrëmje nga opozita. FOTO: LSA