“Edhe këtu mund të gjesh buzëqeshje”, foto të mrekullueshme nga përditshmëria e Afganistanit

Fotografi holandez Thijs Broekkamp ka rrezikuar jetën për të bërë disa foto nga jeta në Afganistan.

Edhe pse nuk ka asgjë të habitshme në fotot e tij (tregtarë, fëmijë që luajnë, kalimtarë të zhytur në mendime), fotografi ka deklaruar se për të huajt është shumë e rrezikshme që të udhëtojnë vetëm në këtë vend.

Ai thotë se së bashku me guidën e tij nuk i treguan askujt se ku do të bënin foto, madje as policisë.

Fotot që shikoni më sipër janë shkrepur në Kabul dhe Herat.

 • LAJMI I FUNDIT | Rama: 30 Qershorin e fituan qytetarët edhe për ne
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Gjithçka vjen pas 30 qershorit duhet ta fitojmë ne për qytetarët
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria u kërcënua, u godit, u lëkund, por nuk u rrëzua falë SHBA e BE
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria sot është çliruar nga makthi i gjysmës së parë të vitit
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më djegie mandatesh
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më parti molotovësh
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ata që ndërmorën këtë aventurë, e pësuan edhe për të tjerët që vijnë pas
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Qëndruam në anën e duhur të historisë
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Zgjedhjet tona të brendshme nuk mund t’i ngjajnë zgjedhjeve të mëparshme
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: S’mund të ketë deputetë që shkojnë te njerëzit javën e fundit të fushatës
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Kush s’i përgjigjet ritmit të 30 qershorit, del nga projekti i vitit 2021
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Reforma në Drejtësi, as nuk diskutohet, as nuk negociohet
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Nuk kam disponim për marrëveshje politike që rrezikon drejtësinë