VIP-at që janë shumë më të shkurtër se sa mendoni

Thonë që gjatësia nuk ka lidhje me “peshën” e një artisti, por gjithsesi është për t’u habitur se sa të shkurtër janë disa nga meshkujt më të suksesshëm në botën e spektaklit.

Shumë nga aktorët më të famshëm dhe këngëtarët më të dëgjuar të botës janë nën 1,75 m.

Mësoni duke shfletuar galerinë e fotove se sa të shkurtër janë idhujt tuaj.