35 minuta në lavatriçe, maçoku mbijeton

Stefani Carroll-Kirchoff gjithmonë e kontrollon makinën larëse para se ta vërë në punë, për t’u siguruar që asnjë nga tre macet e saj nuk është brenda. Por për një herë të vetme, duket se nuk është treguar e kujdesshme sa duhet.

Javën e kaluar, pasi futi rrobat për t’i larë, mbylli derën pa e menduar gjatë. Vuri programin e shpejtë, me ujë të vakët, dhe u largua. 35 minuta më vonë, pasi procesi kishte përfunduar, ajo vuri re se rrobat ishin ende të lagura. Sapo u bë gati të mbyllte sërish derën vuri re një putër që dilte nga pirgu me rroba.

Maçoku i saj Felix, kishte arritur të futej brenda. Menjëherë ajo e çoi në urgjencën e veterinarisë në Minesota. Megjithëse i kishte mushkëritë e mbushura me ujë dhe kishte humbur shikimin, maçoku mbijetoi. Megjithatë, ajo nuk ja fal kurrë vetes që rrezikoi jetën e Felix-it 1-vjeçar. “Ka mbetur e shokuar, do të më kujtohen ato çaste për të gjithë jetën”.

Ndjenja e fajit mund ta ndjekë për të gjithë jetën, por Stefani tani ka edhe një shqetësim tjetër, më të prekshëm. Fatura për kurimin e Felix-it deri tani ka shkuar 7000 dollarë dhe vajza e Stefanisë ka hapur një llogari në GoFundMe për të përballuar shpenzimet.

 • LAJMI I FUNDIT | Rama: 30 Qershorin e fituan qytetarët edhe për ne
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Gjithçka vjen pas 30 qershorit duhet ta fitojmë ne për qytetarët
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria u kërcënua, u godit, u lëkund, por nuk u rrëzua falë SHBA e BE
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria sot është çliruar nga makthi i gjysmës së parë të vitit
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më djegie mandatesh
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më parti molotovësh
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ata që ndërmorën këtë aventurë, e pësuan edhe për të tjerët që vijnë pas
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Qëndruam në anën e duhur të historisë
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Zgjedhjet tona të brendshme nuk mund t’i ngjajnë zgjedhjeve të mëparshme
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: S’mund të ketë deputetë që shkojnë te njerëzit javën e fundit të fushatës
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Kush s’i përgjigjet ritmit të 30 qershorit, del nga projekti i vitit 2021