Mjeshtërit e rërës, skulptura gjigante në bregdetin belg – A2

Mjeshtërit e rërës, skulptura gjigante në bregdetin belg

Artistë nga e gjithë bota u mblodhën në Ostend të Belgjikës për të shfrenuar fantazinë dhe talentin duke realizuar vepra magjike me rërë. Festivali i përvitshëm mblodhi 40 profesionistë të cilët realizuan 150 skulptura, deri në 6 metra të larta. Për të përfunduar turin me të gjithë skulpturat duhet më shumë se një orë.

Shkarkoni aplikacionin e A2