Gjyshet valltare, shpërthimi i vullkanit dhe Europa në sundimin e vapës, fotot më interesante të ditës – A2

Gjyshet valltare, shpërthimi i vullkanit dhe Europa në sundimin e vapës, fotot më interesante të ditës

Shkarkoni aplikacionin e A2