Bardhi: PD ka shifrat reale të pjesëmarrjes, të ndara për Bashki

30 QERSHOR 2019 GAZMEND BARDHI PD frame 8922 1100x620

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazmend Bardhi, doli në një deklaratë publike ku prezantoi ato që sipas demokratëve janë shifrat reale për çdo Bashki, të “fryra me një proces kriminal” sipas tij nga mazhoranca dhe nga 4 anëtarët e PS në KQZ. Bardhi deklaroi se në të vërtetë kanë qenë 534528 totali i personave që kanë votuar realisht, pra 15.12 % i votuesve të mundshëm në rang vendi.

Bardhi vijoi duke thënë se  Partia Demokratike “do të presë përfundimin e këtij procesi, dhe garantojmë KQZ-në dhe KZAZ-të që PD disponon prova të plota”.  

Pjesëmarrja e zgjedhjeve, sipas PD-së

Belsh 20%

Berat 16,85%

Bulqizë 23,64%

Cërrik 13.70%

Delvinë 15,36%

Devoll 17, 37%

Dibër 17, 82%

Divjakë 19,9%

Dropull 8,38%

Durrës 13, 35%

Elbasan 17,94%

Fier 18,76%

Finiq 9,92%

Fushë Arrëz 24, 73%

Gjirokastër 17, 4%

Gramsh 21, 06%

Has 14,25%

Himarë 10,95%

Kamëz 9,66%

Kavajë 7,78%

Këlcyrë 8,09%

Klos 12, 41%

Kolonjë 20,7%

Konispol 19, 85%

Korçë 13, 21%

Krujë 18,50%

Kuçovë 14, 54 %

Kukës 14, 54%

Kurbin 7%

Lezhë 10,68%

Libohovë 15,39%

Librazhd 26,6%

Lushnje 17,46%

Malësia e Madhe 10, 59%

Maliq, 16,58%

Mallakastër 18, 82%

Mat 12, 64%

Memaliaj 19,64%

Mirditë 16,80%

Patos 22, 16%

Peqin 13, 08%

Përmet 19, 25%

Pogradec 11, 69%

Poliçan 26, 86%

Përrenjas 23, 22%

Pukë 26,27%

Pustec 35,09%