Grisi fletën e votimit dhe tentoi të thyejë kutinë, arrestohet

koooo 2 600x338

Një person është arrestuar në flagrancë në zonën e Kamzës për akuzën e dëmtimit me dashje të materialit zgjedhor.

Në prangat ka rënë 66-vjeçari Astrit Çuçka, i cili sipas policisë është paraqitur në qendrën e votimit ka marrë fletën e votimit dhe e ka grisur, më pas ai ka tentuar të marrë vulat e QV dhe të thyejë kutinë e votimit.

Materialet në ngarkim të 66-vjeçarit do t’i kalojnë Prokurorisë së Tiranës, për veprën penale “Dëmtimi me dashje i materialit zgjedhor”.