“Kafka” e printuar 3D, ecje mbi “Times Square” dhe një liqen spektakolar në Turqi… fotot e javës – A2

“Kafka” e printuar 3D, ecje mbi “Times Square” dhe një liqen spektakolar në Turqi… fotot e javës

Fotot më interesante të javës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2