Rekord në Mallakastër, voton vetëm…një person!

4f31709d baf5 49bb 9d68 257abed9000b 1100x620

Në fshatin Ngraçie të Mallakastrës ka votuar vetëm 1 person
për kryebashkiakun e ri.

Fshati Ngraçie është vendbanimi i kryebashkiakut Agron Kapllanaj i cili u procedua nga policia për pengim të procesit zgjedhor dhe në fshatin e tij mund të themi se janë bojkotuar zgjedhjet.