“Votime” brenda dhe jashtë QV-së në Tiranë

Mbështetës të opozitës kanë protestuar me pankarta përpara Qendrës së Votimit në shkollën “Vasil Shanto” në Tiranë, kundër zgjedhjeve të 30 qershorti, të cilat ata i quajnë moniste.

Ata kanë shkuar dhe më tej me një ide të veçantë duke improvizuar një kuti votimi jashtë hyrjes së shkollës.

Të pranishmit në këtë protestë hodhën nga një fletë që simbolizonte votën dhe përshëndetën  me grusht mediat.