Votime dhe protesta, dita e zgjedhjeve në FOTO

Në të gjithë vendin po zhvillohet zgjedhjet vendore, ku në gjysmën e bashkive garon vetëm një kandidat. Që prej orëve të para të mëngjesit votuesit i janë drejtuar qendrave të votimit, ndërsa mbështetës të opozitës kanë zgjedhur të protestojnë përmes pankartave dhe inskenimit të votimeve moniste të viteve të Diktaturës. (FOTO: LSA)