Voton edhe ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri

sajaaa 600x338

Rreth orës 11:00 ka votuar në zgjedhjet lokale për kryetarin e ri të bashkisë së Tiranës edhe ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri.

Ai ishte i shoqëruar nga bashkëshortja e tij dhe dy fëmijët.

Po ashtu si edhe Erion Veliaj edhe Saimir Tahiri ka votuar në qendrën e votimit te Parku Olimpik.