City, Arsenal dhe PSG, prezantojnë uniformat e reja – A2

City, Arsenal dhe PSG, prezantojnë uniformat e reja

Manchester City, Arsenal dhe Paris Saint-Germain kanë prezantuar uniformat e reja për sezonin 2019-2020.

Shkarkoni aplikacionin e A2