Kthesa e gabuar për qindra çiklistë…

rruga 1100x620

Një moment i çuditshëm ka ndodhur në kampionatin kombëtar të çiklizmit në Angli.

Me qindra çiklistë ngatërruan rrugën në një rrethrrotullim, ndërsa u filmuan nga një spektator që ishte në anë të rrugës.

Pasi e kuptuan gabimin, teksa ishin duke shkuar drejt qendrës së qytetit të Noruiçit, çiklistët u kthyen pas dhe vijuan garën.