Përfundon numërimi në Tropojë, publikohen rezultatet

rexh byberi

Në Tropojë ka përfunduar numërimi dhe ashtu siç pritej, Partia Socialiste mori drejtimin e një prej bastioneve të PD-së në vend.

Rexhë Byberi fitoi 3588 vota, duke u bërë kryebashkiaku i ri i Tropojës.

Vetëm 177 vota për Edison Hasanajn të Bindje Demokratike.

Të pavlefshme u konsideruan 290 vota.