Qarku Fier, mbyllet numërimi në Mallakastër, Divjakë, Lushnje dhe Roskovec – A2

Qarku Fier, mbyllet numërimi në Mallakastër, Divjakë, Lushnje dhe Roskovec

Është mbyllur numërimi në Mallakastër, Divjakë, Lushnje dhe Roskovec.

Fituesit janë si më poshtë:

Mallakastër – Qerim Ismaili me 5692 vota

Divjakë – Fredi Kokoneshi me 13 513 vota

Lushnje – Fatos Tushe me 28 086 vota

Roskovec – Majlinda Bufi me 7740 vota.

Shkarkoni aplikacionin e A2