1000 çiklistë në pistën e skive, gara e veçantë në Alpe

pista 600x338

Një garë e veçantë me biçikleta e quajtur “Mali i Ferrit” u mbajt në Francë në një pistë skish. Në këtë garë shumë të rrezikshme morën pjesë mbi 1000 çiklistë që duhet të zbrisnin nga një e tatëpjetë shumë e fortë me borë dhe akull.

Fituesi i kësaj gare nuk është e thënë që të dalë i pari, por të paktën të qëndrojë pa u rrëzuar deri në fund të pistës.