11 futbollistë fantastikë që janë pa kontratë

Merkatoja e verës në futboll ka nisur dhe shumë skuadra po bëhen gati që të zbrazin arkat për t’u përforcuar në kuadër të sezonit të ri.

Por, për ekipet që nuk kanë shumë të ardhura për të shpenzuar, nuk mungojnë okazionet.

Aktualisht, janë rreth 11 yje të cilët kanë përfunduar kontratën dhe janë të lirë që të firmosin kontratë me çdo klub që mund të jetë i interesuar për to.