24 orë në kanalet e kullimit, shpërndarësi i drogës iu fsheh policisë – A2

24 orë në kanalet e kullimit, shpërndarësi i drogës iu fsheh policisë

Sopha Ardjalee, 46 vjeç, shpërndarës droge në Tajlandë, arriti t’i fshihej policisë pasi kjo e fundit ishte vënë në kërkim të tij.

Ai iu fsheh policisë duke u futur në kanalet e kullimit. Ardjalee qëndroi i fshehur për rreth 24 orë, por më tej po i rrezikohej jeta dhe u detyrua të kërkonte ndihmë.

Banorët e zonës në Samut Prakan, në Tajlandën qendrore, dëgjuan thirrjet për ndihmë dhe më pas ishte policia që e shpëtoi e më pas e arrestoi.

Shkarkoni aplikacionin e A2