Aksidenti i frikshëm në trafikndarës – A2

Aksidenti i frikshëm në trafikndarës

Një aksident i frikshëm ka ndodhur në një autostradë në jugperëndim të Kinës dhe është kapur nga kamerat e vendosura në rrugë.

Makina drejtohej nga një grua 4-muajshe shtatzënë, e cila nuk devijon aspak drejtimin e mjetit, por shkoi drejt e në trafikndarës.

Makina pësoi dëmtime të shumta, ndërsa për fatin e mirë gruaja shtatzënë dhe bashkëshorti i saj dolën pa lëndime.

Këtë herë fati ishte me ta…!

Shkarkoni aplikacionin e A2