Facebook dhe Instagram i treguan njerëzve përshkrimet e fotove të tyre – A2

Facebook dhe Instagram i treguan njerëzve përshkrimet e fotove të tyre

Facebook dhe Instagram patën një problem të madh ditën e mërkurë dhe nuk po punonin siç duhet. Pas këtij problemi, të dyja aplikacionet nisën t’i tregonin njerëzve përshkrimet e gjeneruara të fotove të postuara prej tyre më parë.

Teksti që lexohej në pjesën e sipërme të fotos është një përshkrim i thjeshtë i asaj që përmban pamja.

Kjo çon edhe te pyetja se si kompanitë që bëjnë reklama përdorin të dhënat që merren nga fotografitë e përdoruesve të Facebook dhe Instagram.

Shkarkoni aplikacionin e A2