Java e modës “Haute Couture” në Paris

Për shumë njerëz, java e modës “Haute Couture” në Paris është thjesht një mundësi që shtëpitë e mëdha të modës dhe ndjekësit e tyre të mburren me luksin e shfrenuar, me veshje që shkojnë deir në 100 000 dollarë. Por këtë vit, në zbulimin e modeleve për vjeshtë – dimër 2019 , përveç luksit, që nuk mund të mungonte, shumë shtëpi mode vërtetuan se ai mund të mbetet “kryefjalë” por gjithmonë duke respektuar mjedisin.