Aleanca kundër Anglisë, bikinit dhe ndërtesa më e lartë në Europë, kjo datë në histori, 5 korrik – A2

Aleanca kundër Anglisë, bikinit dhe ndërtesa më e lartë në Europë, kjo datë në histori, 5 korrik

Kalendari historik, 5 korrik.