Amerikanët sfidojnë shiun për të festuar Ditën e Pavarësisë

Edhe pse Uashingtoni ishte i “pushtuar” nga shiu, amerikanët u mblodhën të shumtë në Memorialin e Presidentit Lincoln, për të shijuar festën e përgatitur për Ditën e Pavarësisë, me fishekzjarrë dhe një paradë ushtarake, aq shumë të diskutuar për shkak se nuk ishte bërë ndonjëherë dhe kostove të larta të realizimit.