Cristiano dhe Neymar përballen në… ring – A2

Cristiano dhe Neymar përballen në… ring

neymar cristinao

Cristiano Ronaldo dhe Neymar janë ngjitur së bashku në një ring boksi.

Por, jo për të grushtuar njëri-tjetrin, por për një reklamë abonimi televiziv.