Kuvend, miratohet ngritja e komisionit hetimor për shkarkimin e Presidentit

kuvenddd 1100x620

Me 101 vota pro, 6 kundër dhe 3 abstenim Kuvendi miratoi ngritjen e komisionit hetimor për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

Komisioni do të ketë 9 anëtarë, 5 nga mazhoranca dhe 4 nga opozita parlamentare.

Përbërja e komisionit hetimor do të jetë: Ulsi Manja (kryetar), Alban Zeneli (nënkryetar), Vasilika Hysi, Klotilda Bushka, Bashkim Fino, Alket Hyseni, Adriatik Alimadhi, Alit Valteri dhe Krenar Rryçi.