PD: Rritja e varfërisë, simbol i qeverisë “Rama” – A2

PD: Rritja e varfërisë, simbol i qeverisë “Rama”

pampuri 1100x620
Video

Përveç arsyeve politike që lidhen me zgjedhjet dhe votën e lirë, demokratët theksojnë se ekonomia e familjeve shqiptare është një tjetër motiv për të protestuar kundër qeverisë “Rama”.

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Oriola Pampuri, tha se 1/3 e shqiptarëve nuk mbyllin dot muajin.

Sipas opozitës, rritja e varfërisë është simboli i qeverisjes së Edi Ramës.

“Barometri i Ballkanit tregon se gjendja e ekonomisë në familjet shqiptare po përkeqësohet nga viti në vit dhe se me qeverinë e Edi Ramës, 1/3 e shqiptarëve nuk mund të mbyllin dot muajin. 31% e familjeve nuk sigurojnë dot nevojat bazë. Asnjë vend tjetër në rajon nuk e ka këtë nivel skamjeje”, shprehet Pampuri.