Artisti francez shndërron plazhet në “galeri” – A2

Artisti francez shndërron plazhet në “galeri”

Screenshot 1 7 1100x620

Një artist i ri francez ka sjellë një mënyrë shumë origjinale për të prezantuar punimet e tij në pikturë. Tablotë janë gjigante dhe janë krijuar në plazh.

Shikimi i tyre është pothuajse i vështirë nga toka dhe për këtë arsye vizualizimi i tyre është më tërheqës nga lart dhe për këtë i vjen në ndihmë një dron.