Librat e gurëve të çmuar, në shqip, ’Bluja’ e triologjisë së Kerstin Gier

Nëse ju pëlqen shekulli i 18 dhe do të donit të jetonit në këtë periudhë, atëherë lexoni këtë verë, “Blu Safiri”, një libër për vëllimin e parë të së cilit me siguri keni dëgjuar. Flasim për triologjinë e Kerstin Gier, një bestseller që ka tërhequr edhe kineastë për ta kthyer në një produksion kinematografik.

E “Kuqe rubin” ishte vëllimi i parë që botimet Pegi prezantuan pak kohë më parë. Këtë verë ju sjellin vëllimin e dytë “Blu Safiri”.