Autobusi-pishinë, taksia-dyqan dhe balenat në Budapest, fotot më të mira të ditës – A2

Autobusi-pishinë, taksia-dyqan dhe balenat në Budapest, fotot më të mira të ditës

Fotot më mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.