E errët dhe aspak komike, introja e “The Simpsons” në versionin rus – A2

E errët dhe aspak komike, introja e “The Simpsons” në versionin rus

“The Simpsons” është një nga serialet më të famshme në botë që tregon në mënyrë satirike jetën e një familjeje të mesme amerikane.

Ky serial ka 30 vite që transmetohet, duke u bërë jo vetëm më i gjati, por edhe më i dashuri për teleshikuesit.

Kohët e fundit, një artist nga Moska, Lenivko Kvadratjić, krijuesi i kanalit të Youtube me emrin “Lazy Square”, ka rikrijuar intron e famshme të “The Simpsons” në versionin rus.

Videoja ka marrë mbi 2 milionë klikime brenda pak ditësh dhe tregon një version shumë më të errët të familjes së Homer Simpson.

Shikojeni më poshtë: