Lleshaj: Porosi prefektëve për konstituimin e organeve të reja – A2

Lleshaj: Porosi prefektëve për konstituimin e organeve të reja

Veç mbarëvajtjes së sezonit turistik, takimi i ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj me prefektët kishte në fokus dhe mirëfunksionimin e punës në pushtetin vendor, pas procesit zgjedhor të 30 Qershorit.

Ministri Lleshaj dha porosi lidhur me konstituimin e organeve të reja të pushtetit lokal.

“Është e rëndësishme që të shmangemi nga tradita jo e mirë, duhet të realizohen aktet e dorëzimit dhe marrjes së detyrës nga të gjitha bashkitë. Nuk mund të presim perfeksion duke pasur në konsideratë sensibilitete të caktuara politike, por qëllimi do të jetë ky”, tha Lleshaj.

Shkarkoni aplikacionin e A2