Meta ktheu një tjetër ligj në Kuvend, reagon kryeministri Rama – A2

Meta ktheu një tjetër ligj në Kuvend, reagon kryeministri Rama

Menjëherë pas njoftimit të publikuar nga Presidenca për vendimin e Presidentit Ilir Meta për të rikthyer në Kuvend për rishqyrtim ndryshimin në ligjin për Rezervat Materiale të Shtetit ka reaguar në rrjetet sociale dhe kryeministri Edi Rama.

Kreu i qeverisë publikoi një thënie të ish-presidentit amerikan, Richard Nixon ku shkruhet “Njeriu i mendimit që nuk vepron është inefektiv; njeriu i veprimit që nuk mendon është i rrezikshëm”.

Shkarkoni aplikacionin e A2