Ministrja e Arsimit dhe e Financave nxjerrin udhëzimin: Shkolla nis në 16 shtator – A2

Ministrja e Arsimit dhe e Financave nxjerrin udhëzimin: Shkolla nis në 16 shtator

Pas dy muajsh në shkollat e arsimit parauniversitar do të bjerë zilja për rifillimin e mësimit.

Ministria e Arsimit Besa Shahini dhe Ministria e Financave dhe Ekonomisë Anila Denaj, prej nga varet arsimi profesional, kanë firmosur udhëzimin për vitin e ri shkollor.

Në 16 shtator, në shkollat 9- vjeçare dhe të mesme publike, nis procesi mësimor. Programi për këtë vit shkollor zgjat deri në 12 qershor.

  • LAJMI I FUNDIT | Olsian Çela është Prokurori i ri i Përgjithshëm i Shqipërisë
  • LAJMI I FUNDIT | Çela mori 101 vota pro, duheshin vetëm 84
  • LAJMI I FUNDIT | Olsian Çela ishte renditur i pari në listën që KLP i dorëzoi Kuvendit