Fluturim “pranë” hënës dhe luftë me mushkonjat, fotot më të mira të ditës – A2

Fluturim “pranë” hënës dhe luftë me mushkonjat, fotot më të mira të ditës

Fotot më mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2