Arratisen nga burgu dy shqiptarë në Greqi – A2

Arratisen nga burgu dy shqiptarë në Greqi

burguuu 600x338

Dy të burgosur shqiptarë janë arratisur këtë të enjte nga burgu i Kassandra-s në Greqi.

Mediat greke nuk bëjnë të ditur identitetin e shqiptarëve, por shkruajnë se ata janë të moshës 31 dhe 33-vjeçare. Sipas mediave greke, të burgosurit shqiptarë janë të dënuar me burgim të përjetshëm.

Policia është njoftuar nga autoritetet e burgut për arratisjen e shqiptarëve dhe tashmë po punon për kapjen e tyre.