Hedhje nga 10 metra lartësi dhe një gorillë prej legosh, fotot më interesante të ditës – A2

Hedhje nga 10 metra lartësi dhe një gorillë prej legosh, fotot më interesante të ditës

Fotot më mira të ditës, nga agjencitë më prestigjioze botërore.

Shkarkoni aplikacionin e A2