Kur ambalazhi kthehet në art

Në botë ka njerëz që arrijnë të krijojnë gjëra të bukura pothuajse nga hiçi.

I tillë është edhe artisti japonez me emrin Haruki, i cili bën art me materiale që janë të destinuara për në koshin e mbeturinave.

Ai merr ambalazhe të ndryshme pijesh dhe ushqimesh dhe me anë të prerjes së kujdesshme dhe palosjes arrin që të realizojë vepra fantastike.