Brenda jahtit 58 milionë paund – A2

Brenda jahtit 58 milionë paund

Nuk ka dyshime se James Bond “do të ndjehej si në shtëpi” në këtë superjaht, edhe pse është quajtur “Specter”.

Jahti 69 metra i gjatë është ndërtuar nga kompania italiane “Benetti” për sipërmarrësin amerikan John Staluppi si pjesë e flotës së tij të frymëzuar nga 007.

Ai ka vend për uljen e helikopterit, pishinë, 9 dhoma gjumi, një sallon ku gjendet dhe një piano, një palestër, një zonë SPA. Gjithashtu, në kuvertë gjendet edhe një hapësirë bari.

Shkarkoni aplikacionin e A2