Një “karrige me rrota” për… peshkun e kuq – A2

Një “karrige me rrota” për… peshkun e kuq

Një burrë korean ka ndërtuar një “karrige me rrota” për të ndihmuar peshkun e tij të kuq me probleme që të notojë.

32-vjeçari Henry Kim ka rreth 20 peshq të kuq në akuariumin e tij dhe i mban të gjithë në shtëpinë e tij në Seul.

Pasi disa nga peshqit i ngordhën për shkak të një çrregullimi që nuk i lejonte të notonin mirë, Henry vendosi që të krijonte një pajisje që i ndihmon peshqit për të notuar dhe që e quan “karrige me rrota”.

Shkarkoni aplikacionin e A2