Turi i parë i Francës, bombardimi i Romës dhe mbërritja në Hënë, kjo datë në histori, 19 korrik – A2

Turi i parë i Francës, bombardimi i Romës dhe mbërritja në Hënë, kjo datë në histori, 19 korrik

Shkarkoni aplikacionin e A2