“Paris, je t’aime”, sidomos kur e sheh nga lart – A2

“Paris, je t’aime”, sidomos kur e sheh nga lart

Foto fantastike të Parisit, të realizuara nga lart tregojnë disa prej monumenteve historike dhe pikave kryesore turistike që e bëjnë kryeqytetin e Francës aq shumë të frekuentuar nga miliona turistë nga e gjithë bota. Nga Kulla “Eiffel”, te stadiumi i futbollit “Parc des Princes”, shfletoni galerinë për ta parë Parisin me një sy tjetër.

Shkarkoni aplikacionin e A2